Comfort fit – udobna nosljivost

Oblačila z oznako Comfort Fit, so oblačila narejena s posebnim poudarkom na udobnosti in prileganju.

Ne more biti bolje, kot resnična udobnost oblačil, v katerih preživite cel dan. Naši artikli z oznako ˝comfort fit˝ so izdelani z skrbno načrtovanih, preizkušenih in uveljavljenih funkcij, ki so zasnovane tako, da vam bo udobno na vsakem koraku in v vsaki situaciji.

HLAČE
Naše ˝comfort fit˝ hlače so krojene v obliki črke U, ki se zato najbolje prilegajo okoli telesa in vam nudijo največje udobje nošenja. Posebnost našega U kroja je tako dodano blago zadaj, povšano sedlo in razširjena cev.
Elastičnost v pasu naših ˝comfort fit˝ hlač omogoča, da se nikoli ne zatikajo in vas ne vežejo ali stiskajo, kot klasične hlače, krojene v obliki črke V.
Posebej zasnovan prilaodljiv všiti pas, ki se prilagaja telesu do dva centimetra vam omogoča, da se hlače vam prilagodijo v trenutku. Samo U-hlače so primerne za vse različne postave in oblike telesa.

JAKNE / BLUZ / MAJICE
Jakne z oznako ˝comfort fit˝ so izdelane iz posebej elastičnih tkanin, ki odpravljajo vsako nelagodje in občutek utesnjenosti, pa naj bo to v predelu prsi, trebuha ali rok. Seveda smo vsem ˝comfort fit˝ zahtevam prilagodili tudi različne kroje jakn, ki pa še vedno slediju različnim stilom trenda, hitri modi in klasiki.

Zagotovo so naši izdelki ˝comfort fit˝ vaša najbolj varovana skrivnost v omari.

Če imate še kakno dodatno vprašanje, vam mi z veseljem odovorimo. Seveda, je to brezplačno in v sklopu naše vizije o celostni obravnavi strank:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.